flowergarden.se

Hyr lägenheter i soliga Alanya

E-post: kontakt@flowergarden.se

Telefon: 0707979304

Crystal Park - området

 

Crystal Park är ett nybyggt område som har invigts under 2013. Det är byggt av Oguzhan construction, en av Alanyas mest välrenommerade byggherrar. Deras anläggningar är fräscha, välskötta och välutrustade.

 

Crystal Park består av två områden, skilda åt av en väg, men förbundna av en gångtunnel under vägen. På "vår" sida av vägen ligger 4 stycken 10-våningshus runt ett stort poolområde. Vår lägenhet ligger på tredje våningen. Den ena balkongen har utsikt över poolområdet, den andra över bergen.

 

Crystal Park ligger ett stenkast ifrån det kända köpcentret Alanyum. Där kan man gå och shoppa i en fräsch, luftkonditionerad miljö när man vill vila från solen och värmen en stund. Där finns det mesta - klädaffärer, inredning, mataffär, food court.

 

Crystal Park ligger 10-15 minuters gångväg från stranden. Vill man kan man nyttja den fria busservicen ner till stranden. Nere på Oguzhans strand har man fria solstolar. När du ska upptäcka Alanya har du både buss och taxi strax utanför området. Bussen kostar bara ett par lira och med det väl utbyggda bussnätet är det lätt att ge sig ut på upptäcktsfärder på egen hand.

 

Lägenheten

 

Vår lägenhet är 110 m2. Den består av två sovrum, ett stort kombinerat kök/vardagsrum, två badrum och två balkonger.

 

Det större sovrummet är utrustat med en 160 cm dubbelsäng och en stor inbyggd garderob. Från det stora sovrummet har man utgång till frukostbalkongen med utsikt över bergen. I anslutning till stora sovrummet ligger det ena badrummet med jacuzzibadkar. Det andra sovrummet är utrustat med två enkelsängar. Från hallen kommer man in i det andra badrummet.

 

Köket har ett stort panoramafönster. Det är fullt utrustat med allt man behöver för självhushållet. Där finns ett frukostbord med 4 stolar.

 

Vardagsrummet är möblerat med matbord med tillhörande 6 stolar, soffa, soffbord, två fåtöljer och TV med vissa svenska kanaler. Från vardagsrummet har man utgång till stora balkongen med utsikt över poolen.

 

Luftkonditionering finns i alla rum. Tvättmaskin. Lakan och dusch/badhanddukar att använda i lägenheten. Pool/strandhanddukar medtages. Rökning ej tillåten i lägenheten.

Faciliteter

När du hyr på Crystal Park har du tillgång till områdets alla faciliteter. Om man vill kan man stanna på anläggningen hela semestern. Poolområdet är fantastiskt. Trevlig utemiljö med växtlighet, dammanläggning med vattenfall, grillplats och gott om solstolar och bord. Vi uppskattar poolens längd till 50 meter. Om man simmar runt hela poolen har man nog fått sig en simtur på 100 meter. Bland faciliteterna finns:

 

  • Restaurang vid poolområdet
  • Frisör
  • Hamam och massageavdelning
  • Gemensamhetsutrymme med bowlingsbana, biosalong, airhockeyspel, biljard, bordtennis, spelkonsoler.
  • Tennisbana och fotbollsplan (tennis- och badmintonracket finns i lägenheten)
  • Innomhuspool
  • Gym
  • Dygnet-runt-bevakning
  • Parkeringsgarage