flowergarden.se

Hyr lägenheter i soliga Alanya

E-post: kontakt@flowergarden.se

Telefon: 0707979304

Flower Garden - Till salu!

Flower Garden består av 4 hus, byggda 2009, med sammanlagt 52 lägenheter. Området är således litet och familjärt. Mellan husen ligger ett härligt poolområde med solsängar, cafemöbler, vattenrutschkana och barnpool för de minsta. Fin grillplats vid poolen. Mellan husen finns en lekplats med gungor och sandlåda.

 

Det finns en närbutik strax utanför området där man kan köpa livsmedel och andra förnödenheter. Det är bara några hundra meter till Oba centrum, en gågata med stort restaurangutbud, affärer, souvenirbutiker, apotek m.m. Två gånger i veckan är det marknad i närheten av lägenheten.

 

Det är promenadavstånd ner till stranden, ca 700 meter. Stranden är kilometerlång. Man kan följa strandpromenaden hela vägen till Alanya centrum. Man kan också promenera åt andra hållet - upp i bergen. Det är ett äventyr att leta sig upp till gamla Oba. Där anar man den äkta, turkiska landsbygden, bortanför turiststråken. Ta en långpromenad och ät er lunchsoppa på en liten inhemsk restaurang uppe i bergsbyn.

Lägenheten

 

Lägenheten i Flower Garden är 113 m2. Den består av två sovrum, ett stort, kombinerat kök/vardagsrum, två badrum och två balkonger. Det finns fem sängplatser. I stora sovrummet finns en dubbelsäng, 160 cm, i lilla sovrummet har vi två enkelsängar och i vardagsrummet kan man bädda upp bäddsoffan till en 140 cm bred säng. Rymlig fräsch dusch i båda badrummen.

 

Lilla balkongen ligger i svit med stora sovrummet. Där har vi morgonsol och cafémöbler. Perfekt för morgonkaffet. Utgång till stora balkongen från vardagsrummet. Från stora balkongen utsikt över poolområdet.

 

AC i alla rum. Kan vid behov ställas om för luftburen värme. Köket är fullt utrustat med kyl/frys, ugn, mikro, spis med både gas- och elplattor, diskmaskin, tvättmaskin, kaffebryggare, brödrost.

 

Rökning ej tillåten i lägenheten.

Faciliteter

 

  • Inom- och utomhuspool
  • Bordtennisbord (racket och bollar finns i lägenheten)
  • Tennisbana med basketkorgar (racket och bollar finns i lägenheten)
  • Dygnet-runt-bevakning
  • Enklare gymutrustning
  • Grillplats vid poolområdet
  • Boulebana
  • Parkering inne på området